Председателят на партията проведе среща с областната структура  и кметовете на  БСП

...
Председателят на партията проведе среща с областната структура  и кметовете на  БСП
Коментари Харесай

Нинова в Пазарджик: В сряда викаме министъра на вътрешните работи в НС за бежанците

Председателят на партията организира среща с регионалната структура  и кметовете на  БСП в област Пазарджик. Тя е част от обиколките, които започнаха депутатите и членове на Националния съвет в цялата страна. Такива към този момент минаха в Смолян, Пловдив, Силистра,  Кюстендил, Враца, и др.  На тях се разискват настоящата политическа конюнктура, различните политики на Българска социалистическа партия за България, платформата за европейските избори. 
Най- значимите въпроси, които хората слагат са високите цени, ниските приходи, терзания от либерализацията на пазара на ел. сила от месец юни, неналичието на междуселищен превоз, на здравно обслужване и аптеки в отдалечените региони. 
Въпроси бяха заложени за мигрантския напор. " Когато предупреждавахме какво ще се случи, ръководещите отричаха, че са подписали съглашение за връщане на мигранти и ни нападнаха, че заиграваме със страховете на хората. Наричаха ни лъжци. Кой в този момент е лъжецът? Сега обстоятелствата са пред очите ни. Голяма неточност беше държавното управление да се съгласи да одобряваме назад мигранти. Към никоя друга страна не е поставяно изискване за Шенген да се одобряват бежанци. Външната политика на сглобката не пази българския народен интерес " съобщи Нинова. 
Тя добави, че още в първия работен ден в сряда парламентарната група на Българска социалистическа партия за България вика министъра на вътрешните работи на чуване в Народното събрание по този въпрос.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР